Dag met gemengde gevoelens sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Zaterdag vond de tweede voorronde wedstrijd teams plaats in Rolde, de sjoelers van de Brikkenmikkers konden geen vervolg geven aan de prima start tijdens de eerste wedstrijddag. Het 1e team moest nu duidelijk hun meerdere erkennen in Ter Apel 1 maar wat nog zuurder was het gezamenlijke gemiddelde zakte net onder de 138 zodat men zich niet plaatste voor de finale van het N.K.

Het 2e team deed het wel uitstekend want ook nu werd de dagzege behaald en werd men kampioen in de 2e klasse van regio noord, en een plaats in de finale.

Team 3 die uitkwam in de 4e klasse liet het er lelijk bij zitten en vooral de 2e ronde zaterdag was slecht en men kwam dan ook niet verder dan de 4e plaats maar men zakte ook in de eindstand naar de 3e plaats die geen recht geeft om naar het N.K. te gaan.

Het 4e team die de 1e dag nog uitkwam in de X klasse omdat er 1 sjoeler bij zat die nog geen gemiddelde van de A.N.S. had, werd nu wel ingedeeld in de 5e klasse en men pakte wel de dagzege, maar het totale punten aantal was niet voldoende voor plaatsing voor het N.K.

Het 5e team uitkomend werd ook nu 1e en plaatste zich voor de finale in Voorthuizen eind deze maand, het team bestaande uit jeugdleden van de Brikkenmikkers behaalde totaal een gemiddelde van 101.46.

Al met al een dag met gemengde gevoelens na de eerste dag leek het er op dat 4 teams grote kans hadden zich te plaatsen, maar uiteindelijk werden het er maar twee. Aanstaande zaterdag wordt in het eigen clubgebouw het jaarlijkse koppeltoernooi gehouden dit toernooi is al helemaal volgeboekt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda