Jubileumdag Sjoelvereniging de Brikkenmikkers Klazienaveen zeer succesvol verlopen

KLAZIENAVEEN - Zaterdag was het groot feest bij de Klazienaveense sjoelvereniging want toen werd het 30-jarig jubileum feest gevierd met diverse wedstrijden huldigingen en een open dag. Er was trainingsessie door de topsjoelers van de Brikkenmikkers en een koppeltoernooi die werd gewonnen door Herman Depenbrock en Jacob Wolgen uit Ter Apel. Daarna nam wethouder Bouke Arends het woord om wereldkampioen Elly Mensen te huldigen.

Om vervolgens verder te gaan met een wedstrijd zoals die ook tijdens het W.K. wordt gespeeld en ook deze keer bewees Elly Mensen haar grote klasse door alle mannen aan haar zegekar te binden. Zelfs voormalig Nederlands kampioen bij de heren Herman Depenbrock kon haar niet van de zege afhouden.
Het leuke was wel dat de finale ging tussen twee leden van de Brikkenmikkers namelijk “Good Old” Tienus de Vries en Elly Mensen en Elly won uiteindelijk met 10-8. Al met al kan men terugkijken op een super geslaagde dag en er werd dan ook volop feest gevierd in het eigen clubgebouw aan de Horizon in Klazienaveen.


Wethouder Bouke Arends(m) met rechts wereldkampioen Elly Mensen en links Nederlands kampioen en de Jacquelien Klunder geflankeerd door de heren De Vries die werd werden gehuldigd voor een langdurig lidmaatschap van de club.


Tevens werden alle prijswinnaars van het afgelopen seizoen in de bloemetjes gezet. Afsluitend werd een mini stratentoernooi gehouden met Mengelmoes, een team met 1 sjoeler uit Ter Apel, 2 uit Hoogeveen en 2 uit Zaandam werd winnaar. (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda