Ontknoping nabij: wie worden de 1e winnaar en winnares van de Zuidoosthoek Cup?

NIEUW AMSTERDAM?VEENOORD - Het Vesna Open Tennis Toernooi is in volle gang. Welketennissers kans maken om de winnaar en winnares van de 1eZuidoosthoek Cup te worden zal duidelijk zijn aan het eind van deze week. Op zondag 23 augustus worden dan de finalewedstrijden in Nieuw Amsterdam/Veenoord gespeeld.


De punten die de spelers bij LTV Vesna binnen halen voor hun gewonnen wedstrijden, worden opgeteld bij de punten die ze behaald hebben op het toernooi van Tc Rackem in Klazienaveenafgelopen juni. Het zal dan duidelijk zijn, wie de ranglijst aanvoert en een serieuze kandidaat is voor deze unieke prijs. Het derde en laatste toernooi, waar gestreden wordt om de beslissende punten voor de Zuidoosthoek Cup, is het Vince Design Open 2015, dat plaats vindtop de tennisbanen van CTC Coevorden van 31 augustus tot en met 6 september

Het unieke van de Zuidoosthoek Cup is, dat iedereen kans maakt om hem te winnen, ongeacht speelsterkte of categorie waarin men speelt. Deenige voorwaarde is dat men aan alle drie toernooien heeft deelgenomen. Uiteraard kan men er ook voor kiezen aan een of twee van de toernooien mee te doen. Ieder toernooi is afzonderlijk door de KNLTB goedgekeurd en stelt zijn eigen prijzen voor de winnaars in de verschillende categorieen ter beschikking. De Zuidoosthoek Cup is een initiatief van de drie deelnemende verenigingen Tc Rackem uit Klazienaveen, LTV Vesna uit Nieuw Amsterdam/Veenoord en CTC Coevorden,in het leven geroepen om een extra dimensie en uitdaging aan hun toernooien te geven.

Tc Rackem legde de lat hoog in juni met hun succesvolle en gezellige toernooi. Deze week is het voor spelers en publiek volop genieten bij LTV Vesna met spannende wedstrijden en zeer zonnige vooruitzichten. CTC Coevorden verheugt zich er op om deze mooie serie gastvrij af te sluiten in de eerste week van september. De inschrijving hiervoor is geopend tot maandag 24 augustus 18.00 uur. De drie verenigingenzullen samen de winnaar en winnares van de 1e Zuidoosthoek Cup bekend maken en hen de felbegeerde beker overhandigen op zondag 6 september, na de laatste wedstrijden van het Vince Design Open 2015 in Coevorden. Iedereen is van harte welkom om te genieten van finale wedstrijden op hoog niveau en de ontknoping van de strijd om de Zuidoosthoek Cup.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda