Itass DTK’70 pakt maximale winst

ROTTERDAM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen zijn het nieuwe seizoen in de eredivisie prima begonnen. In Rotterdam werd een 0-6 uitoverwinning behaald op FVT. Aan de zijde van de ploeg uit Klazienaveen speelden Michel de Boer en de twee nieuwe spelers Barry Wijers en Patrick Oeij.


Voor de laatste twee was het een speciale wedstrijd, omdat zij vorig seizoen nog in het shirt van FVT speelden.

Coach Peter Verweij kijkt met gemengde gevoelens terug op de 0-6 overwinning. “De uitslag geeft een enigszins vertekend beeld. Met name voor de rust hebben we alle zeilen moeten bijzetten om onze punten te pakken. Geen van de zes wedstrijden is in een driesetter geëindigd en dat laat ook wel zien dat we echt voor onze punten hebben moeten vechten.”

Met name de Luxemburger Krier zorgde in zijn wedstrijd tegen Michel de Boer voor veel problemen. Krier boog pas na vijf sets tegen de routenier van Itass DTK’70. “Ik ben heel tevreden met het resultaat, maar het spel moet de komende weken beter.” Aldus coach Verweij.

Zondag 20 september is de eerste thuiswedstrijd van Itass DTK’70. Tegenstander is dan landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda