Weer jeugdsucces voor TTC Emmen

ASSEN - Afgelopen zondag werd in Assen gestreden voor een ticket in Panningen waar 4 en 5 juni de finale van de nationale jeugdmeerkampen wordt gespeeld. Voor TTC. Emmen hadden zich 4 gekwalificeerd voor de halve finale.

Robert Jansen die een zeer zware poule had heeft gevochten als een leeuw maar heeft het net niet gehaald omdat hij 1 partij te veel had verloren. Pim van Schaik zat in een poule die wel te doen was en dat bleek ook. Hij won alle 5 partijen zonder een game af te staan

Janine grootjans zat in een poule 3 en moest bij de eerste 3 komen. Zij voldeed aan de verwachtingen en zal ook in Panningen mogen spelen. Fleur Hoogeveen het jonge talent van 11 jaar die vorig jaar in Panningen de finale nog won bij de welpen mocht nu als eerste jaars pupil ook strijden voor een ticket.

In haar poule werd zij als 1e geplaatst en de eerste 4 partijen werden gewonnen en dat ging niet zonder veel tegenstand. Na een aantal 5 setters die ze won en de kwalificatie een Feit was, verloor ze de laatste partij

Er zijn van de afdeling Noord 5 jeugdspelers die zich hebben gekwalificeerd voor Panningen waarvan 3 van TTC. Emmen. Eentje van Midstars uit Middelstum en eent van Argus uit Harkstede.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda