Itass DTK’70 wint eerste halve finale

HATTEM - De heren van tafeltennisvereniging Itass DTKâ


Het team uit Klazienaveen speelde met Barry Wijers, Michel de Boer en Patrick Oeij. De eerste wedstrijd van de middag ging tussen Michel de Boer en Koen Hageraats. De Boer pakte een 2-0 voorsprong en kreeg een matchpoint, maar deze werd niet benut. Hageraats kwam sterk terug en knokte er een vijfsetter uit.

De beslissende vijfde game werd een prooi voor De Boer en zodoende pakte Itass DTK’70 een belangrijke 1-0 voorsprong. Barry Wijers won zijn wedstrijd gedecideerd van Boris de Vries en hiermee stond bij het bereiken van de pauze een 2-0 stand op het scorebord.

In de playoffs wordt gespeeld om drie gewonnen wedstrijden en dus kreeg Patrick Oeij na de pauze de kans om de wedstrijd te beslissen. In een spannende partij tegen Martijn de Vries verloor Oeij in vijf games. In de vierde wedstrijd kreeg Barry Wijers de kans om de klus te klaren. Wijers speelde wederom een goede partij en pakte een goede 3-1 overwinning op Hageraats.

Coach Peter Verwey is erg tevreden met de uitslag. “ We speelden vandaag een degelijke en goede wedstrijd. Ons team stond er op het moment dat het ook echt moest. Nu moeten we volgende week zondag thuis afmaken.” De returnwedstrijd wordt zondag 10 april om 14:00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen gespeeld.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda