Tennisclub NiTOC in Nieuw Weerdinge 40 jaar jong

NIEUW WEERDINGE - De tennisvereniging NITEC in Nieuw Weerdinge bestaat volgende week 40 jaar en dat willen de leden ook graag vieren.

Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten zoals een eigen jubileumtoernooi dat al gaande is. Daarnaast is het de wens van het bestuur dat er op zaterdag 18 juni aanstaande de grote reünie die op de agenda staat. Het bestuur hoopt op deze dag zoveel mogelijk leden en oud-leden te kunnen begroeten om herinneringen, maar ook een balletje te slaan. Indien men belangstelling heeft om bij deze reünie aanwezig te zijn kan even contact opnemen met de feestcommissie van de vereniging met een mailtje of belletje is ook voldoende. Dit kan bij Lucy Bosklopper (06-50500084) of bij Freek Goeree (06 57 56 43 89) Op de foto het trotse bestuur van NITEC met v.l.n.r. Greta Meijering, Jeroen Meijering, Lucy Bosklopper, Ina Deuring (voorzitter), Corine van Beem en Freek Goeree. Albert Wassen ontbreekt wegens ziekte.

(foto Bennie Wolbers) van links naar rechts Gerda Mijering, Jeroen Mijering, Lucy Bosklopper, Ina Deuring, Corine van Been, Freek Goeree,

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda