Sterk optreden tafeltennisheren Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – De tafeltennissers van Itass DTK’70 hebben de thuiswedstrijd tegen Westa uit Wessum met 6-0 gewonnen. Namens Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee.

In de eerste wedstrijd van de middag boekte Wijers een relatief eenvoudige zege op Ibrahim Yildiziar. Koen Hageraats liet daarna Rino Alberts kansloos en boekte een 3-0 overwinning. De partij tussen Nathan van der Lee en Qiang Liu was een wedstrijd vol spanning. Van der Lee kwam zowel in de eerste en tweede game met 6-9 achter, maar wist knap terug te knokken en beide games te winnen. De derde game werd een prooi voor Qiang, maar in de vierde game trok Van der Lee met 17-15 de wedstrijd naar zich toe. 3-1.

De overwinning van Van der Lee betekende een 3-0 voorsprong in de pauze voor Itass DTK’70. Na de pauze noteerde Barry Wijers een 3-0 overwinning op Rino Alberts. In een boeiend en attractief duel rekende Van der Lee af met Yildiziar. De laatste wedstrijd van de middag ging tussen Hageraats en Qiang. Hageraats liet met gevarieerd en aanvallend tafeltennis Qiang kansloos.

Door de 3-1 overwinning van Hageraats behaalde Itass DTK’70 de maximale score van 6-0. De zes punten betekenen dat Itass DTK’70 de eerste plaats in de eredivisie stevig in handen houdt. Op 11 december vindt in Den Bosch de final four plaats. Tijdens dit evenement strijden de vier sterkste team uit de eredivisie om de nationale beker. Itass DTK’70 is als eerste geplaatst.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda