Itass dtk niet meer alleen koploper in de eredivisie

KLAZIENAVEEN â

Aan de zijde van Salamanders speelden oud DTK spelers Casper ter Luun en Bas Hergelink mee. Door de twee verliespunten moet Itass DTK’70 de koppositie in de eredivisie nu delen met Taverzo Enjoy & Deploy. Zondag 2 april zal in een onderling duel hoogstwaarschijnlijk de beslissing vallen welk team het seizoen op plaats één zal afsluiten.
In de eerste wedstrijd van de middag rekende Barry Wijers eenvoudig af met Bas Hergelink.

De tweede wedstrijd kende veel meer spanning. Koen Hageraats en Jamsid Sedigh maakten er een spannende partij van. Na een 2-1 voorsprong voor Hageraats kwam Sedigh terug tot 2-2 en moest er een beslissende vijfde game gespeeld worden. Hageraats pakte deze game met 11-6 en bracht Itass DTK’70 daarmee op een 2-0 voorsprong. In de laatste wedstrijd voor de pauze kon Patrick Oeij weinig inbrengen tegen Ter Luun. Oeij kwam geen moment in de wedstrijd en pakte slechts 13 punten in de hele wedstrijd. Een 3-0 overwinning was het gevolg voor Ter Luun.

Na de pauze was eenzelfde wedstrijd beeld te zien. Wijers en Hageraats wisten te winnen van Ter Luun en Hergelink. Patrick Oeij herstelde zich enigszins in de partij tegen Sedigh, maar moest opnieuw zijn tegenstander feliciteren.
Speler en coach Barry Wijers is ondanks de twee verliespartijen wel tevreden over de uitslag. “Er zat vandaag niet meer in. Koen Hageraats en ikzelf speelden degelijk, maar Patrick is niet in vorm. We zullen vol aan de bak moeten in de volgende wedstrijd tegen Taverzo. Dit duel zal een sleutelduel zijn in de strijd om de eerste plaats in de competitie.” Taverzo – DTK’70 wordt gespeeld op zondag 2 maart in Zoetermeer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda