Vostes in plaats van Toriola naar Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Niet Segun Toriola versterkt Itass DTK’70 het komende seizoen zoals eerder gemeld, maar Yannick Vostes.


De Nigeriaan zou voor zowel DTK’70 als voor een Franse club gaan spelen, maar afgelopen week werd duidelijk dat de Franse club de afspraken met Toriola niet na kon komen. Om te kunnen wonen en werken in Frankrijk is het voor Toriola nodig om in België of Frankrijk te spelen. Voorzitter van de topsportcommissie Hendrikus Velzing: ”We kregen het nieuws afgelopen week zeer onverwacht te horen en baalden hier enorm van. Gelukkig hebben we een goed alternatief gevonden met Yannick Vostes. Misschien minder bekend dan Toriola, maar zijn prestaties in de Belgische competitie zijn vergelijkbaar.

Vostes won het vorige seizoen bijvoorbeeld twee maal van Toriola, maar ook in Europese toernooien liet hij zien van toppers te kunnen winnen. Vostes won bijvoorbeeld vorig jaar nog van de nummer 25 van de wereldranglijst Hugo Calderano.” De 31 jarige Vostes zal samen met Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee het eerste team vormen van Itass DTK’70.

De club kan terugkijken op een prachtig seizoen waarbij in een ware thriller de titel werd verloren. Velzing: “We hebben een goed team dat dit seizoen opnieuw voor de titel moet gaan strijden. Met de komst van Vostes en het feit dat de andere spelers van het eerste team hun contract al hadden verlengd, ligt er een hele goed basis voor een mooi tafeltennisseizoen.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda