Tha uit Bangkok vecht op Emmer Fight Nigt

EMMEN - Op zaterdag 4 november vindt het jaarlijkse Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen onder de naam â

Thai-Boxers uit heel Nederland, Duitsland en Thailand komen voor dit evenement naar Emmen. Vechters van de organiserende school Garuda Gym Emmen, als de dames Julia Stobbe en Demi Hobers. Verder de heren Thomas Paul, Farhad Davoodi, Rob Kottrik en Jeroen de Groot. Jeroen de Groot (95 kg) staat geprogrammeerd als laatste hoofdpartij tegen de uit Duitsland afkomstige Gordon Haupt.

De spectaculaire hoofdpartij voor de pauze tussen de Thai Army Sasiprapa (Bangkok)(foto) en Buraj Bozaryilmaz (Eindhoven) – maximaal 63 kg. Deze partij zal worden gevochten op traditionele Thaise regels. Dit houdt in dat er met elleboogtechnieken wordt gevochten. Thai-Boxing komt uit Thailand. Deze Thai met de naam “Army” doet zijn naam eer aan. Verder komen er weer diverse vechters uit Duitsland.

Thai-Boxing is een topsport, waar een gedisciplineerde voorbereiding met heel veel trainingsuren aan vooraf gaat om spectaculaire gevechten neer te zetten. Dit evenement biedt de Emmenaren jaarlijks de mogelijkheid om getuige te zijn van wedstrijden van deze full contact ringsport in een gemoedelijke sfeer.

De voorverkoop van dit evenement is inmiddels gestart. Kaarten kunnen tegen de voorverkoopprijs van € 25, - (€ 35,- aan de kassa) gehaald worden bij Garuda Gym, het Hampshire Hotel of Café De Brasserie in Emmen.

Foto van links naar rechts: Jeroen de Groot – Rob Kottrik – Demi Hobers – Marc Hobers – Julia Stobbe – Thomas Paul & Farhad Davoodi

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda