Dames TTC Emmen ontvangt naaste belager De Treffers

EMMEN - Vanmiddag vindt de herstart plaats van de landelijke competitie. In de 1e divisie B ontmoet het jonge damesteam van Emmen de grote concurrent, het tweede team van De Treffers uit Roelofarendsveen. Net als Emmen wonnen de dames van De Treffers hun beide eerste wedstrijden, waardoor zij op de ranglijst de trotse Drentse lijstaanvoerders op 1 punt volgen.

Het Zuid-Hollandse team heeft in Marleen Visser en Lisanne van Wassenberg twee hele sterke dames die in deze divisie hoge ogen gooien. Ook de overige drie dames blazen hun partijtje goed mee, zodat de jonkies uit Emmen fors aan de bak zullen moeten om hun koppositie te verdedigen.

Tegenover het tafeltennisgeweld uit Roelofarendsveen zal coach Lex Bruijn de piepjonge talenten Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen opstellen, alsmede de ook jeugdige en iets ervarene Yvette Gombert.

Het belooft zaterdag een prachtig duel te worden aan de Heckningecamp in Emmen waarbij de youngsters wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kom dus langs en moedig de meiden aan, de wedstrijd begint om 16.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda