15 maart Open dag bij Tennisclub Rackem.

KLAZIENAVEEN - Met ongeveer een 50 tal jeugdleden is tennisclub Rackem een jonge frisse, gezellige en sportieve club te noemen. Diverse jeugdleden spelen in competitie verband de Tenniskids World tour. Hier kan ieder lid op zijn of haar eigen niveau een leuk potje tennis spelen. Ook binnen de vereniging worden er diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op zaterdag 15 maart (vandaag dus) houdt Tennisclub Rackem in samenwerking met Tennischool Koning een open dag voor tennisliefhebbers vanaf 5 jaar. Als je wilt kennismaken met deze leuke sport kun je vanaf 10:30 tot en met 12:15 een kijkje nemen op ons tennispark aan de planeet 1 in Klazienaveen.


Onder begeleiding van onze tennisleraren van tennisschool Koning kun je kijken of de sport iets voor jou is en kun je ze alles vragen wat je nog niet wist van deze sport. Wij zorgen voor rackets en ballen zodat je die dag direct aan de slag kunt.

De koffie en de ranja staan klaar en voor diegene die zich op deze open dag inschrijft als lid hebben we een leuke verrassing.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda