Finale voor Petsra/DTK'70 ver weg

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 moeten wel van hele goede huize komen om nog de eindstrijd te bereiken van de play-offs in de eredivisie. De Drentse formatie van coach Jan Vlieg verloor dinsdagavond in eigen zaal met liefst 5-2 van Enjoy & Deploy Heerlen. De return van aanstaande zondag lijkt daardoor een formaliteit te worden. Natuurlijk waren er wel kansen voor de Drenten. Vooral in de beginfase van het duel liet de ploeg van Vlieg het af weten. Qi Xiaofeng kwam tegen Europees kampioen Li Jiao met 2-0 voor, maar kon de partij niet winnend afsluiten.

Ook in het dubbelspel verweerde de ploeg zich goed, maar ging de beslissende vijfde game naar Heerlen. De Limburgers sloegen met die score een beslissend gat van twee punten (3-1 voorsprong). De thuisploeg kon het tij na de pauze niet meer keren, waardoor de zege gemakkelijk naar de gasten ging.

Persoonlijke resultaten:
Qi - Jiao 2-3, Ter Luun - Redjep 1-3, Leppers - Indeherberg 3-2, Qi/Ter Luun - Li/Redjep 2-3, Qi - Redjep 0-3, Leppers - Jiao 0-3, Ter Luun - Indeherberg 3-0.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda