Petstra/DTK?70 hoopt op herstel

De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 spelen aanstaande zaterdag in sporthal De Zon hun tweede wedstrijd van het seizoen. Na de nederlaag tegen AA Drink/FvT hoopt de brigade van coach Jan Vlieg op herstel tegen Bultman/Smash?70. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Het is komend weekeinde het enige duel in de eredivisie bij de mannen. Het was even slikken na de 6-1 nederlaag tegen FvT, maar er is volgens de club zeker geen sprake van paniek.

Het was even slikken na de 6-1 nederlaag tegen FvT, maar er is volgens de club zeker geen sprake van paniek. Komende zaterdag kan het Drentse team zich herstellen tegen de tafeltennissers uit Hattem. Een gevaarlijke tegenstander, want deze ploeg versterkte zich met Jelle Bosman behoorlijk op de derde positie binnen het team. Met de vertrouwde gezichten van Jos Verhulst en Boris de Vries op de eerste twee posities binnen het team zal het voor Petstra/DTK’70 geen eenvoudige  klus worden.

Jan Vlieg kan voor het duel met Hattem een beroep doen op Casper ter Lüün (hij speelde deze week tevens mee met het Nederlands team op het EK in het Duitse Stuttgart), Nathan van der Lee en Pepijn Leppers. Overigens heeft Vlieg ook de mogelijkheid om Thymothy Wang op te stellen. De Amerikaanse international liet tot nu toe een uitstekende indruk achter in de afgelopen weken, waar hij onder andere een sterk bezet toernooi in Amsterdam op zijn naam schreef.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda