Petstra /DTK 70 op het nippertje in de play-offs

KLAZIENAVEEN - Met een punt voorsprong op nummer vijf Scyedam hebben de tafeltennissers van Petstra/DTK?70 de play-offs bereikt omdat de ploeg van Vlieg met 6-1 verloor. De Klazienaveners gingen als koploper het laatste duel tegen Wijzenbeek/Westa in, maar kon zich zaterdagavond ternauwernood plaatsen voor het toetje van de competitie. De ploeg van Vlieg eindigde door de nederlaag in het Limburgse Wessem als vierde en stuit in de halve finales van de play-offs opnieuw op Westa. Voorzitter Velzing had de bui al zien hangen. ?Ook de laatste punten moeten gespeeld worden en pas dan weet je waar je staat, zei hij vooraf.
"Deze uitslag had al door mijn hoofd gespookt. Gelukkig hebben we het gered en we zijn daar dolgelukkig mee’. Alleen Pepijn Leppers die het enigste punt scoorde kon terugkijken op een behoorlijke wedstrijd. In de slotpartij tegen De Vries liet hij de hatelijke nul van het scorebord verdwijnen. De Chinees Zhou en ook Ter Luun speelden een matige wedstrijd en kwamen niet in de buurt van een winstpartij.

Coach Jan Vlieg vond dat zijn ploeg slecht had gespeeld. ‘Ik had alleen een tevreden gevoel bij Leppers die een redelijke wedstrijd speelde. We hebben als ploeg soms nog de diepe dalen, waardoor we straks in de halve finales van de play-offs tegen Westa ook niet als favoriet starten. Het zal duidelijk beter moeten willen we een kans maken.’

De persoonlijke resultaten: Sliepen - Zhou 3-0, De Vries - Ter Luun 3-1, Qiang - Leppers 3-1, Sliepen/Qiang - Ter Luun/Zhou 3-1, Sliepen - Ter Luun 3-0, Qiang - Zhou 3-1, De Vries - Leppers 0-3.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda