Petstra/DTK?70 pakt koppositie in eredivisie

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben middels een maximale 7-0 zege op Pecos de koppositie veroverd in de eredivisie. In Oegstgeest had de brigade van Jan Vlieg weinig moeite om Pecos aan de kant te zetten. Om een redelijk kans te behouden op het behalen van de play-offs moest er tegen Pecos met ruime cijfers worden gewonnen. Dat het een 7-0 zege werd had niemand voor mogelijk gehouden. Voor Pecos betekende het de tweede 7-0 nederlaag van het seizoen. Al eerder had Argus met dezelfde cijfers gewonnen van de rode lantaarndrager van de eredivisie.

De Chinees Zhou speelde zijn eerste wedstrijd voor de Drenten. Hij arriveerde later in Klazienaveen, vanwege problemen met de aanvraag van zijn visum. Daardoor speelde hij tegen Pecos alleen in het dubbelspel, waar hij aan de zijde van Van der Lee het duo Rengenhart/Nader versloeg. De ploeg kende in Oegstgeest weinig problemen. Alleen Van der Lee had moeite om in zijn ritme te komen, wat resulteerde in twee lastige partijen tegen Rengenhart en Thomas. De Groninger kon echter de twee partijen naar zich toetrekken, waardoor de ploeg van coach Jan Vlieg geen schade opliep.


Met deze zege heeft ze zelf de koppositie in de eredivisie veroverd en lijkt het behalen van de play-offs geen probleem te worden. Ook voorzitter Velzing was gelukkig met het optreden en de uitslag: ‘Het was een goede wedstrijd van onze zijde. Het is altijd moeilijk om een 7-0 uitslag neer te zetten. Dat we aan kop staan zegt me niet zoveel. Belangrijk is dat we ons plaatsen voor de play-offs en ik denk dat dat wel gaat lukken. In die serie moeten we er echt staan.’ 



PERSOONLIJKE RESULTATEN

Rengenhart - Van der Lee 2-3,
Nader -Ter Luun 0-3,
Thomas - Leppers 1-3,
Rengenhart/Zhou - Van der Lee/Zhou 1-3,
Rengenhart-Ter Luun 1-3,
Thomas - Van der Lee 2-3,
Nader-Leppers 1-3

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda