PETSTRA/DTK'70 strikt Nederlands kampioen

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Petstra DTK?70 uit Klazienaveen heeft zich versterkt met Qi Xaiofeng. De 27-jarige Chinees is regerend Nederlands kampioen in het enkelspel en moet er voor gaan zorgen dat Petstra DTK?70 een belangrijke rol gaat spelen in de strijd om het kampioenschap.

Voorzitter Hendrikus Velzing is enthousiast over de nieuwe aanwinst. “Met zijn komst hebben we een ervaren kopman die de kar moet gaan trekken. Hij heeft in het verleden bewezen een uitstekende kopman te zijn en hij is bovendien Nederlands kampioen enkelspel geworden vorig jaar. Met zijn komst kunnen onze jonge talenten Ter Luün en Leppers zich verder ontwikkelen op positie twee en drie.”

De Drentse club is momenteel druk in onderhandeling met sponsoren om de ambities van de club verder gestalte te geven. Petstra DTK’70 wil namelijk volgend jaar aan de Europese competitie deelnemen. Velzing benadrukt dat talentontwikkeling een belangrijk uitgangspunt is van de club. Het tweede team van DTK vervult hierin een belangrijke rol. Met het vertrek van Meijer uit het tweede is de club nog druk opzoek naar een jong talent voor het seizoen 2010-2011.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda