Petstra/DTK'70 zaterdag op bezoek bij Bultman/Smash'70

KLAZIENAVEEN - Ondanks het feit dat Bultman/Smash'70 in deze competitie nog geen enkel duel heeft gewonnen, zal Petstra/DTK'70 komende zaterdag moeten waken voor onderschatting. In Hattem kan het met het fanatieke publiek aardig spoken, waardoor de wedstrijd door de ploeg uit Klazienaveen als lastig wordt omschreven.

Bultman/Smash'70 was in voorgaande seizoenen een geducht tegenstander voor de Drentse formatie en altijd een kanshebber om de play-offs te bereiken. Dit seizoen lijkt dat, ook gezien de moeizame start in de competitie, een utopie. Drie nederlagen heeft de ploeg van kopman Jos Verhulst achter haar naam staan, waardoor ze op een zesde plaats staat met zeven punten.

De jongste nederlaag was die tegen Scyedam. Smash'70 verloor dat duel met liefst 5-2. Eigenlijk is het complete team nog niet helemaal op dreef. Verhulst, De Vries en Bosman wonnen tot nu toe allemaal twee partijen en dat is onder de maat. Brinkhoff kwam dit seizoen nog niet in actie.

Het feit dat de ploeg zeker beter kan spelen, maakt ze zeker op dit moment gevaarlijk. Daarom is het voor het team van coach Jan Vlieg oppassen en moet er zeker gewaakt worden voor onderschatting. Verhulst en zeker ook De Vries hebben in het verleden al meerdere malen aangetoond dat ze voor de nodige verrassingen kunnen zorgen. Het team van Petstra/DTK'70 staat er voorlopig goed op.

Het team staat er na drie duels erg florissant voor en plaatsing voor de play-offs lijkt binnen handbereik. Ook vorige week tegen Scylla was duidelijk te merken dat het vooral op het mentale vlak dik in orde is. Volgens Jan Vlieg kan het spel nog beter en zeker stabieler worden, waardoor er hopelijk op het juiste moment gepiekt kan en dat is in de play-offs.

Teamsamenstelling:
Bultman/Smash'70
1. Jos Verhulst
2. Boris de Vries
3. Martin Brinkhoff
4. Jelle Bosman

Petstra/DTK'70
1. Qi Xiaofeng
2. Zhou Changlong
3. Casper ter Luun
4. Pepijn Leppers

Programma Eredivisie
Zaterdag 13 februari
HJMusic.nl - AA Drink/FvT
Scyedam - Enjoy & Deploy Heerlen
Bultman/Smash'70 - Petstra/DTK'70

Zondag 14 februari
Scylla - Wijzenbeek/Westa
HJMusic.nl - Scyedam

Stand Eredivisie
1. Enjoy & Deploy Heerlen  4 - 19
2. Wijzenbeek/Westa         4 - 19
3. Petstra/DTK'70               3 - 16
4. Scyedam                         3 - 13
-------------------------------------------
5. AA Drink/FvT                   4 - 11
6. Bultman/Smash'70         3 - 07
7. Scylla                              4 - 05
8. HJMusic.nl                      1 - 01

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda