Tafeltennismannen Petstra/DTK?70 sluiten af met nederlaag

WESSEM - Zoals verwacht hebben de tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 zich niet geplaatst voor de finale van de play-offs in de eredivisie. In Wessem verloor de equipe van Jan Vlieg met 4-3 van Wijzenbeek/Westa. De opdracht vooraf aan de return in Wessem was duidelijk. Er moest met 6-1 worden gewonnen om de eindstrijd van de play-offs te bereiken. Dat die klus niet te doen was, was vooraf eigenlijk al duidelijk. Uiteindelijk verloren de Drenten met 4-3, waardoor Westa zich net als vorig seizoen plaatste voor de finale van de play-offs. De Limburgers zullen in de finale stuiten op Enjoy&Deploy Heerlen, dat verrassend regerend landskampioen AA Drink/FvT versloeg.



In Wessem was het na drie partijen in principe al afgelopen. Toen won Qiang van Leppers en behaalde daarmee het tweede punt binnen, waardoor de Drenten in de totaalscore normaliter niet meer langszij konden komen.  De thuisploeg liet de teugels vervolgens ietwat vieren, waardoor er nog een leuk duel ontstond met fraaie partijen. Zo werd het dubbel van Ter Lüün  en Van der Lee nog gewonnen en wist Leppers in de slotpartij knap van De Vries te winnen.

De ploeg uit Klazienaveen kon na afloop van het duel terugkijken op een geslaagd seizoen, waar vooral in de reguliere competitie sterk werd gespeeld. Overigens plaatsten Pepijn Leppers en Casper Ter Lüün zich niet voor de kwartfinale van de NTTB Masters. Beide spelers van Petstra/DTK’70 werden in Hilversum in de tweede ronde uitgeschakeld.



Uitslagen:
Sliepen - Van der Lee 3-1
De Vries - Ter Lüün 1-3
Qiang - Leppers 3-1
Sliepen/Qiang - Ter Lüün/Van der Lee 2-3
Sliepen - Ter Lüün 3-2
Qiang - Van der Lee 3-2
De Vries - Leppers 0-3


De finale van de play-offs wordt gespeeld zaterdag 21 november bij SKF in Veenendaal. Aanvang 18.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda