Jeugd- en Kindertriathlon met deelname uit heel Nederland

KLAZIENAVEEN - De organisatie van de jeugd- en kindertriathlon mag zich verheugen op inschrijving uit het hele land en ook dit jaar weer een buitenlandse deelname en wel uit Hong Kong.

Op 17 juli wordt de dag afgetrapt met de nieuwe afstand, de jeugdtriathlon, waarbij de jeugd van 12 t/m 15 jaar eerst 250 meter gaat zwemmen in het Neptunusbad, vervolgens 9 km gaat fietsen door het mooie Drentse land en vervolgens 2,5 km gaat lopen door het centrum van Klazienaveen.

Na de jeugdtriathlon zijn de kinderen van 5 t/m 12 jaar aan de beurt. Hier wordt gestart in verschillende leeftijdsgroepen. Ook zij zwemmen in het Neptunusbad, fietsen en lopen door Klazienaveen en finishen net als de jeugdtriathlon onder de officiële finishboog.

Starttijden voor de jeugd- en kindertriathlon:
8:45 Jeugdtriathlon 12 t/m 15 jaar
9:30 Kindertriathlon 11-12 jaar|
9:55 Kindertriathlon9-10 jaar
10:20Kindertriathlon 7-8 jaar
10:40Kindertriathlon 5-6 jaar
11:00Prijsuitreiking

Aangezien de Jeugd- en kindertriathlon ieder jaar meer deelnemers trekt, wordt meer en meer duidelijk dat Klazienaveen ook bij de jeugd een echt “Triathlondorp” wordt. Met het oog op de toekomst kan hier een vaste basis worden gelegd naar een nog groter groeiend evenement.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda