Turncompetitie meisjes Emmen-Borger

BORGER - Op zaterdag 11 april aanstaande wordt in sporthal De Koel in Borger de 2e turncompetitie meisjes RWS B van district Noord, regio Drenthe gehouden. De organisatie is in handen van de gym. ver. E. en O. uit Emmen en gym. ver. Volhouden Borger in samenwerking met de KNGU, regio Drenthe.


Alweer voor de tweede maal tekenen beide gym verenigingen voor de organisatie van een turnwedstrijd voor meisjes. De samenwerking is destijds goed bevallen en wordt nu dus voortgezet met een nieuwe wedstrijd organisatie.

Deze 2e turncompetitie start op de zaterdag rond de klok van 08.00 uur en is vroeg in de avond rond 18.00 uur weer afgelopen. De toegang is GRATIS! Vier wedstrijden zijn er dan met twee toestel banen en vier groepen turnsters actief geweest. Er zullen ongeveer 300 turnsters hun beste beentje voor zetten deze dag.

Veel vrijwilligers van beide verenigingen helpen al op de vrijdagavond mee met het klaarzetten van de toestellen, de zaterdag in allerlei functies en dan is er zaterdagavond weer het opruimen, gezamenlijk! Alle turnsters natuurlijk heel veel succes gewenst met hun 2e turncompetitie!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda