Volle maand juni voor UNIDO uit Emmercompascuum

EMMER COMPASCUUM - Voor veel sportclubs loopt het seizoen ten einde, maar niet voor gym en jazzclub UNIDO uit Emmercompascuum. De lessen lopen door tot aan de vakantie in juli.

Zaterdag 30 mei en zondag 7 jun hebben zes groepen demo’s gegeven in centrum Emmen. Afgelopen zaterdag en zondag deed de jazzselectie mee aan Wandelen voor Hoop in Emmen Vrijdag 12 juni geven zes jazz groepen van UNIDO en ook de acroym groep op de laatste dag van de zwemvierdaagse demonstraties in het zwembad. Zaterdag 20 juni doen zes groepen van UNIDO mee aan demo bij vv CEC voor kanker

Zondag 21 juni wedstrijden NK Streetdance in Ahoy, UNIDO doet mee. UNIDO doet mee aan de jaarlijkse avondvierdaagse van 22 t/m 26 juni. Direct daarna de uitvoering in de sporthal van de gymafdeling op zaterdag 27 juni, waaraan ca. 160 leden meedoen. Het wordt een spectaculaire show met in de tussenpauzes allerlei videobeelden uit de gewone lessen. U kunt uw kind dus dubbel bewonderen.

In oktober de jaarlijks uitvoering van de jazz afdeling.

Op 1 januari 2016 viert UNIDO haar 30 jarig bestaan. De club is uitgegroeid van 18 lessen per week naar 34 momenteel en 300 leden.
Bestuur UNIDO

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda