2e plaats voor Turnteam Drenthe

ALPHEN AAN DE RIJN/KLAZIENVEEN – Afgelopen zondag 15 november is Turnteam Drenthe 2e geworden bij de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn.

Het NTC werd gehouden over 2 dagen, daarbij waren de nationale categorieën, 1e-, 2e- en eredivisie, vertegenwoordigd. Turnteam Drenthe was als enige team uit Drenthe aanwezig. Het team van Turnteam Drenthe bestond uit: Lars en Jorn Boerrigter, Yannick Reij, Mayren Meijer en Michel Vos (niet op de foto). Omdat er een gezamenlijk resultaat moet worden behaald is het niet verplicht om allemaal de meerkamp te turnen.

Per toestel mogen 4 turners deelnemen waarbij de score van de beste 3 geldt. Theo Boerrigter, de trainer/coach, had er voor gekozen om Jorn, Lars en Michel alle 6 onderdelen te laten turnen.

Mayren zagen we op vloer, brug, rek, ringen en sprong en Yannick nam voltige voor zijn rekening. Turnteam Drenthe heeft, vanwege de hoge kosten, de vorige 2 seizoenen niet meegedaan aan het NTC. Popping Sport uit Emmen heeft het mogelijk gemaakt dat Turnteam Drenthe dit jaar weer mee deed. Op de foto het succesvolle Ememr turnteam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda