Gym en jazzclub UNIDO in actie voor zieke Marion

EMMER COMPASCUUM - De gymafdeling van Unido organiseert, tijdens de normale gymlessen een sponsor-circuitloop, op dinsdag 7 en woensdag 8 juni. De leden komen deze week langs de deur met de sponsorvraag. Marlon is altijd lid geweest bij Unido totdat ze ziek werd.

Het lukte haar niet meer. Marlon werd steeds zieker en ligt nu al twee jaar continu op bed. Ze heeft chronisch Lyme. In Nederland kunnen ze haar niet helpen, wel in België. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, en daarom willen wij Marlon financieel steunen zodat wij hopen dat haar behandeling in België haar gaat helpen.

Want dat wil toch niemand, je jeugd doorbrengen in bed. Op dinsdag 7 en woensdag 8 juni gaan we de sponsor circuit loop doen in de gymzaal. Dit doen we in de gewone gymles dus ook op zelfde tijd.

Wanneer u wilt kijken, dan bent u van harte welkom! Wilt u meer weten kijk dan op de Facebooksite die Marlon heeft gemaakt: Stichting Bite Back. De Beweeggroep van UNIDO doet ook meer via het badminton spel, elke goede terugspeelbal betekent geld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda