5e plaats voor Carlijn Blekkink op de Jeugd Europese Kampioenschappen

WEERDINGE/VARNA ? De 14 jarige Carlijn Blekkink heeft deelgenomen aan de Jeugd Europese Kampioenschappen Trampolinespringen die van 21 t/m 24 april 2010 in Varna, Bulgarije werden gehouden. In de individuele wedstrijd eindigde Carlijn teleurstellend op de 37e plaats van 60 deelnemers. In de synchroonwedstrijd nam ze revanche door samen met haar partner Denise Liefting op de 5e plaats te eindigen.

Er deden 28 synchroonparen mee aan de wedstrijd waarvan er 8 naar de finale gingen. Carlijn en Denise plaatsen zich als 6e voor deze finale. In de finale konden ze er nog een schepje bovenop doen en sprongen ze met een fraaie oefening met hoog synchroniteitsgehalte naar een verdiende 5e plaats. De winnaars van deze wedstrijd kwamen uit Wit-Rusland, zilver was voor Zwitserland en brons voor een team uit Frankrijk.

Het Nederlandse EK-team bestond uit 3 heren senioren, 4 dames senioren, 4 dames junioren en 1 heer junior. Gedwongen door de problemen in het luchtruim is de 2400 km lange heenreis naar Bulgarije gemaakt per bus. De terugreis kon wel per vliegtuig gemaakt worden.

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda