Tweede competiewedstrijd voor turnsters Turnpunt Drenthe succesvolverlopen

EMMER COMPASCUUM - Op 13 december kwamen turnsters uit de drie noordelijke provincies naar Assen voor de tweede competitiewedstrijd voor de eerste, tweede divisie en niveau N1, N2 en N3. Tijdens de competitiewedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen turnsters in verschillende leeftijdsklassen en niveaus uit.

Aurora Stavast en Lisa Ambergen doen dit jaar voor het eerst met wedstrijden mee en kwamen bij de Instap N1 gelijk met een tweede en derde plaats op het podium. Dit was voor hen ook de einduitslag in de competitie.Ook Joyce Veenema draaide een prima wedstrijd bij de Jeugd1 N1 want ze behaalde de eerste plaats.

In de eindcompetitie eindigde ze als tweede. Senior Nicolien Langes eindigde zaterdag als derde in haar wedstrijd in de eerste divisie. Haar eindstand in de competitie was een keurige tweede plaats.

Lotte Wolbers, senior 2e divisie, is het seizoen goed begonnen. Afgelopen zaterdag haaldeze de derde plek. In de eindstand van de competitie leverde haar dat de tweede plaats op. Desi Egbers eindigde in een sterk deelnemersveld op de vijfde plaats.

In de competitie kwam ze met een prima derde plek op het podium. De turnsters turnden zaterdag voor het eerst de nieuwe wedstrijdkleding aan die mede mogelijk is gemaakt dankzij de sponsering van Badkamerstudio Emmen, Fysiotherapie Klazienaveen en Oefentherapie Borger.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda