Gymvereniging UNIDO kerngezond

EMMER COMAPSCUUM - Uit de jaarverslagen kwamtijdens de jaarvergadering naar voren dat UNIDO uit Emmercompascuum een kerngezonde vereniging is. De financi?n zijn prima op orde en de agenda staat bol van activiteiten: wedstrijden, uitvoeringen, demo?s, wandelvierdaagse, doedag, enz.: Het ledental is iets gedaald naar 288. De contributie is vorig jaar niet verhoogd, maar gaat met ingang van april met een bescheiden 1 % omhoog. Er zijn in totaal 32 lessen per week, dus voor elk wat wils.
De website www.gvunido.nl is vernieuwd en bevat o.a. actueel nieuws, lesrooster, foto’s, video’s en verslagen. Tijdens de bestuursverkiezing op de jaarvergadering waren er twee kandidaten die zonder stemming werden aangenomen: Jeannette Stap en Miranda Visser. Aftredend waren  Martine Feringa en Sylvia Hakkenbroek.

De wandelvierdaagse is in de week van 25 juni en UNIDO neemt zowel deel aan de 5 als de 10 km. De uitvoering is op vrijdag 21 juni voor de gymafdeling en op zaterdag 22 juni voor jazz en freestyle. Dit weekeinde doen maar liefst 12 groepen mee aan de jaarlijkse Demogyada in De Wijk.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda