Gymvereniging UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Van alle kanten is met lof gereageerd op het Sinterklaasfeest en vier Pieten op de lessen bij UNIDO. Volgend jaar weer dus!. Foto’s staan op de website. Zaterdag 14 december doen een zestal groepen van UNIDO mee aan een sportdemonstratie in het centrum van Emmen. Het festijn vindt plaats bij de grote kerk en wel van 10 tot 16 uur in het kader van het jaarlijkse Serious Request

Vrijdag 3 januari organiseert UNIDO Het Grote Gymfeest in de eigen sporthal. Dit feest vindt voor het tweede jaar landelijk plaats en nu voor het eerst in onze sporthal in Emmercompascuum. Alle leden en andere kinderen kunnen meedoen met allerlei spelletjes en gymoefeningen . Van 2,5 tot 4 jaar om 09.00 uur. Groep 1 t/m 4 van 11.00 -12.30 uur en vanaf groep 5 en ouder om 13.30 uur.

Er wordt een klein bedrag van 1 euro gevraagd per kind, hiervoor krijgt men een versnapering en een verrassinkje.
De acrogym op maandag in Roswinkel heeft nu tijdelijke een andere leidster, Lenneke Pruim, vanwege geboorte van een zoon van Regina Schuurmans . De lessen zijn om 17.00 uur.

Het aangepast sporten op donderdagmorgen in de sporthal kende een redelijke start met 10 dames die om verschillende redenen, handicap, ziekte  niet meer meedoen aan reguliere sport. De 1e 10 lessen zijn op kosten van de  gemeente en gratis. Heren zijn ook van harte welkom

UNIDO heeft ook een nieuwe tumblingbaan aangeschaft, kosten 7500 euro, van de eigen spaarcentjes. Het ledental van UNIDO is weer gestegen en wel naar 323 leden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda