Julia Kees Nederlands kampioen trampolinespringen voor teams

HOOGLAND - Bij het NK Trampolinespringen voor teams in Hoogland, op zaterdag 10 december in Hoogland (bij Amersfoort), is Julia Kees uit Emmen Nederlands kampioen in de C-klasse geworden. Julia (12 jaar) sprong met haar drie teamgenootjes in drie wedstrijdronden naar het Nederlands kampioenschap. Julia traint bij topsportvereniging TSH uit Heerenveen. Het is voor Julia het zesde Nederlands kampioenschap. Eerder behaalde zij twee eerste plaatsen op een individueel nk, twee eerste plaatsen synchroon en ??nmaal eerder werd zij Nederlands kampioen voor teams.


Julia Kees

TSH zeer succesvol
Aan de eindronde in Hoogland deden ook nog twee andere teams van TSH uit Heerenveen mee. E1 werd Nederlands kampioen in de E-klasse en C2 werd vijfde in de klasse van het team C1. Daarmee behaalden de springers van TSH een fantastisch resultaat.  Julia deed voorafgaand aan de eindronde met haar team mee aan drie voorronden van het district Noord, de afgelopen weken in Assen, Vries en Hoogezand.

Topsport
Julia traint vanaf haar negende bij TSH uit Heerenveen, en maakt deel uit van het topsportprogramma, waaraan ook de turners als Epke Zonderland en Celine van Gerner meedoen. Haar broer Jens Kees, die ook bij TSH traint, werd afgelopen juni nog Nederlands kampioen trampolinespringen synchroon in de hoogste A-klasse.

Kampioensteam C1 van TSH uit Heerenveen:
Julia Kees
Jennifer Kouwenhoven
Richard van der Graaff
Isabel Faber

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda