Medailleregen voor turnsters van Turnpunt Drenthe

EMMEN - Afgelopen twee weekenden vonden de provinciale toestelfinales derde divisie en toestelfinales van de eerste en tweede divisie plaats. In eerdere wedstrijden konden de dames zich voor verschillende toestellen plaatsen. In Dalen waren de turnsters van de derde divisie aan de beurt. In de verschillende leeftijdsklassen werden de nodige medailles behaald. Marit Hoogeveen, die lang sukkelde met een enkelblessure haalde een keurige zilveren medaille op de vloer. Evelien Lautenbach behaalde eveneens een zilveren medaille bij de junioren op balk. Laura Heyblom veroverde in de klasse ?pupil 1? met een prachtige balk oefening de gouden plak. Zilver haalde ze op de vloer.

Ook afgelopen weekend ging de medailleregen door. In totaal zijn er 13 medailles behaald in 6 verschillende leeftijdsklassen. Bij Pupil 1 niveau 7 behaalde Femke Nijboer een 2e plaats op vloer. Joyce Veenema haalde in de talentendivisie 2 eerste plaatsen op sprong en brug. Lola Moes, uitkomende bij pupil 2 ging voor goud op de brug en werd tweede met een zilveren medaille op vloer. Bij de jeugd was het prijs voor Maren Feunekes en Hedri Beeksma. Samen deelden zij de derde plek op vloer.

Bij de junioren kwamen ook een aantal turnsters uit. In de tweede divisie was er voor Juliëtte Heslinga zilver op sprong. Romany was de beste op balk en haalde goud. Lotte Wolbers en Desi Engbers stonden naast elkaar op het podium met een 2e en 3e plek op vloer. Nicolien Langes haalde in de eerste divisie 2 zilveren medailles op sprong en vloer. Turnpunt Drenthe kijkt terug op een succesvol turnseizoen waarin goede prestaties geleverd zijn door de turnsters.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda