Succesvol weekend tijdens de Drentse kampioenschappen voor Turnpunt Drenthe.

HEERENVEEN - Twee gouden, twee zilveren en 3 bronzen medailles, dat is de score dit weekend voor Turnpunt Drenthe. Tijdens de Drentse kampioenschappen damesturnen in Heerenveen hebben de turnsters zich van hun beste kant laten zien. Voor zowel de eerste als de tweede divisie vielen er prijzen te behalen. Maud Buursma uit Nieuw Schoonebeek, als jongste uitkomend in de Instap N2 haalde een derde plaats evenals Joyce Veenema uit Emmer Compascuum die uitkomt in de Pupil 2 N2. Anouk Spang uit Kalzienaveen en Lola Moes uit Emmen, beiden jeugd 1, turnden een prima wedstrijd die goed was voor twee gouden medailles.


Lola turnt op eerste divisie niveau en Anouk komt uit in de tweede divisie. Hedri Beeksma behaalde in de tweede divisie D jeugd 2 een mooie zilveren medaille met haar oefeningen. Juliëtte Heslinga is dit seizoen goed bezig en liet het ook nu weer zien met een mooie tweede plaats bij de junioren 2e divisie C.


Tenslotte wist Desi Egbers uit Ter Apel bij de senioren 2e divisie B beslag te leggen op de tweede plek. Met de behaalde resultaten is doorstroming naar de landelijke wedstrijden gegarandeerd, ook voor de turnsters die het podium net niet wisten te behalen. Turnpunt Drenthe kijkt dan ook terug op een mooi Drents kampioenschap.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda