Turners E&O succesvol tijdens Nationale Team Cup

APLHEN AAN DE RIJN - Afgelopen zaterdag en zondag 20 en 21 november is de NTC (Nationale Team Cup) in Alphen aan de Rijn gehouden. E&O deed mee met 3 teams aan dit toernooi. In de talentdivisie (eredivisie voor jeugdigen) nam zaterdag het team van de E&O turners de titel mee naar huis zoals van tevoren verwacht. De turners Donavon van Groningen, Niek Hulst, Remco de Boer en Maarten Binnenmars turnden naar behoren. Met dit 4-tal heeft de E&O turnselectie 3 talenten bij zich die lid zijn van de nationale talentselectie van de KNGU.


Op zondag werd in de juniorencategorie vd 1e divisie het zilver binnengehaald door Jorn Boerrigter, Mayren Meijer, Coen Floris (gastturner van Zutphen) Jitse van der Valk en Lars Boerrigter. Dit team werd vorig jaar nog 3e en schoof dit jaar dus nog een plaatsje op. De turners turnden de toestellen rek en vloer uitstekend.

Helaas ging het team van E&O volledig de mist in op het onderdeel voltige waar ze minimaal 6 punten verloren. Door goed terugvechten stonden ze na 5 toestellen op de 3e plaats met 3 punten achterstand op nummer 3. Brug was hun laatste toestel waar ze 5 punten meer turnden als hun concurrent, de topclub O&O uit Zwijndrecht, en daarmee op de 2e plaats eindigde. The Boerrigter kan als trainer terugkijken op een goed turnweekend vd E&O turners. Zij hebben laten zien dat er in Nederland rekening gehouden moet worden met E&O Emmen. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda