Turnpunt Drenthe ook in de tweede competitiewedstrijd succesvol.

DOKKUM - Afgelopen zaterdag 14 december vonden in Dokkum de 2e wedstrijden van de turncompetitie van de eerste en tweede divisie en de N2 en Jeugd N3 plaats. Wederom een succesvolle dag voor Turnpunt Drenthe, met als resultaat 3x een bronzen medaille in de meerkamp van de tweede wedstrijd en ook 3x een 3e plaats in de competitie (totaal uitslag van de eerste en tweede competitie samen)! Alle deelnemers lieten een goede wedstrijd zien.
De bronzen medailles tijdens deze 2e competitiewedstrijd, zijn gewonnen door:
Pupil2 42:  Joyce Veenema  uit Emmer Compascuum
Jeugd 1 N2:  Lola Moes uit Emmen,
Jeugd 2e divisië:  Hedri Beeksma uit Noord-Sleen

Na de 2e competitiewedstrijd kon de eindbalans worden opgemaakt en ook dit leverde nog eens 3 podiumplekken voor Turnpunt op::
Joyce Veenema, pupil 2 N2, behaalde de 3e plek op de ranglijst.
Bij de jeugd 1 N2 werd Lola Moes uit Emmen3e.
Bij de jeugd 1 N# werd  Anouk Spangen uit Klazienaveen eindigde als 8e .
Hedri Beeksma uit Noord-Sleen eindigde dankzij haar 3e plek uiteindelijk op de 7e plaats in de competitie.

De junioren hebben in hun competitie grote concurrentie. Juliëtte Heslinga uit Ter Apel en Maren Feunekes uit Borger eindigden op respectievelijk de 3e en 5e plaats.

Bij de senioren 2e divisie kwam Desi Egbersuit Ter Apel  voor Turnpunt Drenthe uit. Met een 12e plek is er nog alle ruimte om te groeien. Voor de meisjes uitkomend in de instap was het hun eerste wedstrijden. Ze moesten nog wennen maar lieten in de 2e competitiewedstrijd duidelijke progressie zien. Maud Buursma (Nieuw Schoonebeek)eindigde na twee wedstrijden op een knappe 7e de plek. Maud Dijkstrau (Emmen), Shania Duinkerken en Demi Rink uit Emmer Compascuum eindigden op de 20e, 26e en 28e plaats.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda