Zilveren medaille voor Carlijn Blekkink

HEERENVEEN - De Emmense trampolinespringster Carijn Blekkink, van TSH Heerenveen, heeft in een sterk bezet internationaal veld een zilveren medaille behaald in de meisjes junioren A klasse. Dit deed zij tijdens de tiende editie van de Rheinhessenpokal in Worms, bij Mainz in Duitsland, van 23 tot 25 maart 2012. Naast Carlijn deden nog zes andere springers van TSH mee aan het toernooi. Samen met trainster Melissa Nazar, assistent van hoofdtrainster Kirsten Kappetein, bestond de TSH-delegatie ook nog uit zes meegereisde ouders, veertien personen in totaal dus.
Jens Kees (ook uit Emmen) , jongens junior A en Daan Bergsma, jongens jeugd B, haalden knap de finale maar gingen allebei onderuit. Voor de beide meisjes jeugd B Julia Kees (ook uit Emmen) en Jennifer Kouwenhoven kwam het toernooi net iets te vroeg. Beide meisjes hadden een dubbele salto met halve draai in hun oefening moeten opnemen maar dat lukte tijdens de wedstrijd net niet.

Julia werd mooi 9e en Jennifer netjes 10e in de voorronde, en daarmee net geen finale, waar de beste 8 springers aan mochten meedoen. Aan het sterk bezette toernooi deden toppers uit Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Nederland mee in diverse klassen, van jeugd tot en met senioren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda