Zomeractie bij tennisclub Rackem.

EMMNE - Er zijn zoveel redenen om te gaan tennissen. De een vindt het leuk om eens weer tussen de mensen te komen en de ander is op zoek naar een nieuwe sport. De tennissport is al een zeer oude sport die meer dan 125 jaar geleden in Engeland is ontstaan. Maar ook vandaag nog zijn er velen die deze sport beoefenen. Ook in Klazienaveen kan deze sport beoefend worden en wel op het tenniscomplex van tennisclub Rackem aan de Planeet 2 in Klazienaveen. Het complex bevindt zich achter de oude sporthal ?de Zon? en beschikt over 4 banen waarvan 2 zogenaamde smashcourt banen zijn.


Deze smashcourt banen zijn ook bespeelbaar in de winter waardoor er bij tennisclub Rackem het gehele jaar kan worden getennist.  Met een ledenaantal van bijna 200 leden en vele commissies is er altijd iets te doen bij tennisclub Rackem.  Zo zijn er dit ook jaar weer de clubkampioenschappen waarbij de leden strijden om de titel clubkampioen 2010.  Verder worden toernooien georganiseerd zoals de winter en de lente competitie. De toernooien zijn laagdrempelig waarbij zowel de beginner en de geoefende tennisspeler aan zijn trekken komt.

Dit jaar in september organiseert tennisclub Rackem het ‘ Rackem open’ een KNLTB goedgekeurd open tennistoernooi waarbij tennissers uit de hele regio kunnen deelnemen. Het toernooi is van 6 t/m 12 september en je kunt je inschrijven via toernooi.nl. Op de finale dag is er veel te doen op de baan, kom maar eens een kijkje nemen.
De meeste sporten kennen een zomerstop, bij tennisclub Rackem gaan we het hele jaar door,  zelfs tijdens de zomervakantie organiseren we thuisblijvers toernooien voor de mensen die niet op vakantie zijn.

Om mensen in contact te laten komen met de tennissport heeft tennisclub Rackem ook dit jaar weer een leuke aanbieding. Voor € 30,= mag je 3 maanden lang gebruik maken van onze tennisbanen. Kijk op www.tcrackem.nl voor meer informatie of kom naar ons pas vernieuwde clubhuis achter de oude sporthal  ‘de Zon’ en schrijf je in.
Er zijn zoveel redenen om te gaan tennissen … wat is de jouwe?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda