Henk Kuipers(51) gaat nog één keer in de ring

KLAZIENAVEEN/ MEPPEN(D) - Zondag 8 november aanstaande is er weer een editie van "It's hardcore time again" vanuit Discotheque Update te Meppen (net over de grens in Duitsland ter hoogte van Klazienaveen onder Emmen). De promotors zijn er weer in geslaagd om mooie partijen te bieden. Uiteraard belooft de mainfight een mooie te worden:

Onze Nieky Holzken, die zijn kickbokscarrière (tijdelijk) heeft ingeruild om ook wereldkampioen boksen te worden, vecht tegen de nummer 12 bokser van Duitsland en 189e op de op de wereldranglijst, Moris Markowitsch.

Henk
Kuipers
Daarnaast een partij in het professionele Mixed Martial Arts is die van Henk Kuipers uit Klazienaveen (drager van de eretitel Kaicho bezitter van de hoogste graad in het karate. 51 jaar en ruim 50 kilo afgevallen voor zijn gevecht tegen de ruim 7 jaar jongere Louis Barros uit Spanje.Tenslotte zullen Chris Dolman, Peter Aerts en Ernesto Hoost als special guests aanwezig zijn. Kortom, een aanrader voor komende zondag in Discotheque Update in Meppen


Nog één keer in de ring, maar de doelstelling heeft de 51-jarige Henk Kui[pers al gehaald. Door keihard te trainen vanaf maart maar liefst 50 kilogram eraf voor zijn laatste partij. De eerste doelstelling is al daarmee al gehaald zegt de Klazienavener: ,,Gezond leven weer oppakken. Gewoon doen, dag en nacht of andersom, nu en direct en de O voor onmiddellijk, winnen of verliezen, maakt mij niet uit. Ik sta weer rechtop in mijn leven met dank aan Margret, Danique, Melissa, Alec, Elena, Janneke, Amira, mijn schoonzoons en mijn No Surrender Brothers en mijn trainer van Team Hardcore, Patrik Schlesinger.Ik ben er klaaar voor.”

Foto: Trainer Patrick Schlesinger uit Tsjechoslowakije en Henk Kuipers zijn er klaar voor

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda