Strijders Bintang Lima erg succesvol in Krommenie

KROMMENIE - Afgelopen zaterdag togen in alle vroegte 6 strijders van Pencak Silat-vereniging Bintang Lima uit Emmen naar Krommenie voor een tandingwedstrijd welke was georganiseerd door Nederlandse Pencak Silat Federatie (NPSF).

Het vroege opstaan was een hele opgave voor alle deelnemers en supportersaanhang die achteraf niet voor niets bleek te zijn geweest: na afloop van het toernooi gingen er maar liefst 6 bekers mee huiswaarts! In de prijzen waren gevallen: Danny Tiethoff (1e), Celine Feijen(2e), Leon Koning(2e), Naomi Feijen (2e) en de stijlprijs en Dennis Thorn won brons. Leon Koning heeft hard moeten werken voor zijn beker. Hij was ingedeeld in een poule van 6 deelnemers en heeft in maar liefst 3 wedstrijden zijn tegenstanders moeten verslaan. Ondanks dat zij bijna een kop groter waren, heeft hij laten zien over de juiste technieken te beschikken. In 2 partijen heeft hij overtuigd gewonnen, in de finalepartij moest hij helaas het onderspit delven. Celine Feijen mocht het opnemen tegen een pittige dame die deel uitmaakt van het Nederlands team dat volgende maand deelneemt aan het WK in Bali.

In 3 ronden was het ontzettend spannend wie deze partij zou gaan winnen. Celine wist haar tegenstandster maar liefst 3 keer gevloerd te krijgen. Hoewel de jury het niet unaniem eens was, heeft ze uiteindelijk genoegen moeten nemen met een 2e plaats. Madina Yari was eveneens ingedeeld in een grote poule van 6 pesilats.


Dit was voor haar de 2e wedstrijd waaraan ze deelnam en ze heeft goed laten zien wat ze al kan. Ze heeft een 4e plaats weten te bemachtigen na een technisch knock-out. Ondanks dat is ze er echter van overtuigd bij de volgende wedstrijd weer gewoon van de partij te zijn. Guru Nick Smith is trots op deze kanjers. Dit was het laatste evenement van 2016. (foto Mireille Veenstra)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda