Bintang Lima gaat nieuwe competitie goed van start

HOOFDDORP - Afgelopen zaterdag is pencak silat vereniging Bintang Lima uit Emmen het nieuwe competitieseizoen goed van start gegaan.

Van de 5 deelnemers dit aan dit toernooi in Hoofddorp deelnamen, gingen er maar liefst 4 met een beker naar huis. Voor Nikki Ho was dit het eerste toernooi. Helaas was het net niet genoeg om de overwinning te behalen, maar daar gaat nog wel een vervolg op komen. Ook voor Lennart Koopman was dit zijn debuut en mocht hij het erepodium betreden voor een 3e plaats. Voor Madina Yari was dit het tweede toernooi waaraan zij deel zou nemen en ging na een goed toernooi met 3e plaats naar huis. Naomi Feijen trof een geduchte tegenstander. De twee dames hebben elkaar eerder getroffen en het beloofde een lastige partij te worden. Helaas heeft Naomi in de korte ronden nét niet genoeg punten kunnen scoren om hiermee de eerste plaats te behalen. Ze ging derhalve met zilver naar huis.

Celine Feijen werd ingedeeld in de seniorenklasse en dan ook nog een gewichtsklasse hoger dan haar eigen klasse. Om haar eerste tegenstandster uit te schakelen hoefde ze niet heel veel moeite te doen. De finalepartij was echter van andere aard. Haar opponent was een pittige dame die afgelopen december voor het Nationaal team is uitgekomen op het WK in Bali. Er werden over en weer rake tikken uitgedeeld. Celine heeft het haar flink moeilijk gemaakt. Dat bleek ook uit de jurering waarbij de 3 wasits het er niet unaniem over eens waren. 2 Rode vlaggen voor haar tegenstander en 1 blauwe voor Celine. Dat leverde een mooie 2e plaats op in het klassement.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda