ONK Speedway op Sportpark Veenoord

VEENOORD - De ONK Speedway 2017 De ONK Speedway editie 2017 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. In Veenoord wordt de eerste van de twee competitiewedstrijden verreden.

De tweede ONK zal verreden worden op 25 juni in het Belgische Heusden-Zolder. De complete Nederlandse speedwaytop heeft zich aangemeld voor de ONK-wedstrijd in Veenoord. Daarbij hebben zich ook een paar buitenlandse rijders zich aangemeld. Marcel Helfer uit Duitsland, Jarrick B Sorensen en Mark Beyer uit Denemarken. De Nederlandse coureurs zijn: Henry van der Steen uit Oude Bildtzijl, Henk Koonstra uit Twijzel, Geert Bruinsma uit Heerenveen, Romano Hummel uit Hoogkerk, Dave Meijerink uit Schuinesloot Sjoerd Rozenberg uit Olderbekoop, Lars Zandvliet uit Musselkanaal Nick Lourens uit Ter Apel En Kevin Glorie uit Wolvega.

De organisatie is ook benieuwd hoe William Kruit uit Emmer-Compascuum zijn eerste Speedwaywedstrijd op de 500cc speedwaymotor zal afsluiten. Het programma wordt aangevuld met de spectaculaire 125cc. De jonge talenten krijgen de kans om de ONK wedstrijd te verrijden op de snelle speedwaybaan in Veenoord. Het programma start om 16:00 uur met de training. Klokslag 19.00 uur begint de eerste wedstrijd om de ONK-titel. De kassa is vanaf 15:00 uur geopend

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda