Vechtsporten

Deelname judoka's aan toptoernooi in Erfurt.

KLAZIENAVEEN - Vera Oosterhuis en Michelle Benjamins gaan deelnemen aan een sterk bezet internationaal toptoernooi in Erfurt. Deze Th?ringen Pokal is tevens een meetmoment van de Judo Bond Nederland om te bepalen wie uiteindelijk mag deelnemen aan het EK tot achttien jaar. De wedstrijddag is 23 maart en aansluiten gaan beide judoka,s van vereniging Vos nog deelnemen aan een trainingskamp van 3 dagen. Een prima voorbereiding voor de aankomende kwalificatie en deelname aan het NK. Door de jeugd van Vos werden zaterdag goede prestaties neergezet tijdens het zogenaamde Juveko toernooi. Irnez Devedzic, Nick Beukers, Yannick Leenders en Tim van der Spoel behaalden allemaal een 3e plaats.
Reageer!

Emmer Pencak Silat-school maakt razende start nieuw seizoen

AMSTERDAM - Op zondag 17 februari heeft het wedstrijdteam van de Pencak Silat vereniging Bintang Lima uit Emmen wederom goed van zich laten horen. Na afloop van de 1e competitiewedstrijd in Amsterdam mochten maar liefst 7 van de 8 deelnemende strijders zich een medaille om de nek laten hangen. 6 Gouden plakken en 1 bronzen, een ongekend goed resultaat!
Reageer!

Emmer Pencak Silat school levert maar liefst 3 Nederlands Kampioenen

LEEUWARDEN - Op zondag 16 december heeft Pencak Silat school Bintang Lima uit Emmen deelgenomen aan het NK Pencak Silat in Leeuwarden. En met resultaat! In diverse klassen hebben maar liefst 3 deelnemers de landelijke titel in de wacht weten te slepen: Zefano Berhitu (13 jaar), Celine Feijen (13 jaar) en Rowan van der Laan (15 jaar) Ook zijn er nog enkele zilveren en bronzen medailles mee naar huis gegaan: Thijs Hille (zilver), Nick Bos (zilver), Myrthe Feijen (brons) en Rik Wolters (brons).
Reageer!

Thai-Boxing Gala in Hampshire hotel

EMMEN ? Het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala vindt plaats op zaterdag 20 oktober in het Hampshire Hotel in Emmen. Promotor Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen zorgt er jaarlijks voor dat het gala zowel organisatorisch en qua partijen een zeer goede promotie voor de sport is.
Reageer!

Karateka Jessica Struik wint van wereldkampioen

EMMEN - wedstrijden, Noord Nederlands kampioenschappen Jeugdkarate (Afgelopen zondag) Jessica Struik uit Emmen van Reilman sport heeft gewonnen op punten van de wereldkampioen Roxanne Ramselaar uit Doorn De wedstrijd werd na 4 ronden beslist, het was een harde en zware strijd, beide deelnemers zijn 15 jaar. De 6 jarige Veroniki Dellas uit Emmen kreeg de stylprijs. Het was een sportieve middag en Paul Reilman de organisator van dit toernooi kan op een succesvol toernooi terugkijken en de opbrengst hiervan gaat naar Kika.
Reageer!

Full contact toernooi als afstudeeropdracht in Emmerhout

EMMEN - Komend weekend 22 april 2012 zijn er Taikishin Karate Full Contact jeugdkampioenschappen in Sporthal Bargeres Calthornerbrink te Emmen. Jessica Struik heeft er onder andere een partij tegen de wereldkampioene bij de Jeugd Roxanne Ramselaar waar heel veel over te lezen is op internet. Het toernooi wordt georganiseerd door Paul Reilman als afstudeer opdracht voor school. De opbrengst van de entree zal worden geschonken aan KIKA.
Reageer!

IBK Worldcup Kyokushin karate en all round figthing in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Afgelopen zaterdag werd in sportlandgoed Zwartemeer een groot internationaal karatetoernooi gehouden. Het ging hierbij om de 3e World Cup van de IBK en er zullen in totaal 21 landen vertegenwoordigd zijn op dit verchtsportgala. Er zal wordern gevochten op Kyoskusin karate wedstrijdregelement en all round Fighting. De ruim 80 vechters, maakten er onder het toeziend oog van niemand minder dan John Bloeming een geweldigdig karate gala van. Organisator Henk Kuipers was dan ook een zeer tevreden man nadat alle prijzen waren uitgereikt.
Reageer!

Wisselend succes leden Mejiro Gym Drenthe in Deventer

DEVENTER ? Afgelopen zondag mochten verschillende vechters van Mejiro Gym Drenthe aantreden in de ring bij Akdeniz-gym in Deventer en behaalden goede resultaten: Bij de jeugd 7 en 8jr (27kg) mocht Dyanne aantreden tegen Ruveyda van team Akdeniz. Dyanne vocht een demo, maar ondanks dat ze jonger was vocht ze erg goed en was ze volgens haar trainer de betere van de twee. Goed gedaan Dyanne!
Reageer!

Thai-Boxing Gala in Eden Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 29 oktober vindt het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala weer plaats in het Eden Hotel te Emmen. Het gala is door de jaren gegroeid tot het meest vooraanstaand gala van Noord Nederland. Promotor Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen zorgt er jaarlijks voor dat het gala zowel organisatorisch en qua partijen een zeer goede promotie voor de sport is. Zo zijn er dit jaar ook weer vechters uit het buitenland aangetrokken, waaronder uit Engeland, Denemarken en Duitsland.
Reageer!

Djilani Kallan wint NK Karate

EMMEN - Djilani Kallan behaalde afgelopen zondag de eerste plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Full Contact karate in Barendrecht. De 13-jarige Jilani behaalde in 2010 ook al de eerste plaats. Hij won uiteindelijk alle wedstrijden door opgave van zijn tegenstanders. Zijn broer Yamani niet verder dan de vierde plaats. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda