INTERNATIONAAL THAI-BOXING GALA IN HAMPSHIRE HOTEL EMMEN

EMMEN - Op zaterdag 12 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Garuda Gym, gevestigd in Emmen is de organiserende school. Het meest vooraanstaande internationale gala van Noord Nederland mag zich weer prijzen met een interland Thailand vs Nederland. Thailand is de bakermat van deze sport, dus het is een absoluut hoogtepunt om een vechter uit dit land in actie te zien. Een partij waarvoor 5 rondes van 3 minuten op Thaise regels staat genoteerd.
Daarnaast staan er 6 interlands gepland tussen Duitsland en Nederland. In deze serie staan 2 vechters van Garuda Gym geprogrammeerd, nl. Felipe Barrosda Costa en Dennis Bruss. Een ander hoogtepunt is de terugkeer van Emmenaar Jeroen de Groot. Na een afwezigheid van 5 jaar in de Emmer arena, neemt hij het op tegen de Amsterdammer Tarik Khbabez van Vos Gym tot 95 kg in de A-klasse. Ook de uit Coevorden afkomstige Rob Kottrik is de laatste jaren geen onbekende meer in de ring. Vechtend voor Garuda Gym komt hij uit in de B-klasse, oftewel 5 x 2 minuten. Opkomend talent uit de jeugdstal van Garuda Gym komt ook aan bod.

De vechters die de ring zullen betreden zijn: Kelvin den Heijer, Edgar Sardarean en Kim Hobers. Kelvin en Edgar hebben hun sporen verdiend met succesvolle gevechten en komen nu aan bod in het Hampshire Hotel. Nederlands kampioene Kim Hobers heeft deze locatie al enkele malen eerder betreden. Deelnemers uit het hele land, van gerenommeerde scholen zullen vertegenwoordigd zijn en bijdragen aan een voornamelijk sportieve avond. Thai-Boxing is topsport, waarvoor een hele gedisciplineerde voorbereiding met heel veel trainingsuren aan vooraf gaat. Er staan veel partijen gepland met vechters met ervaring, hetgeen garant staat voor veel spektakel.

De voorverkoop van dit evenement is inmiddels weer gestart. Kaarten kunnen tegen de voorverkoopprijs van € 25, - (€ 30,- aan de kassa) gehaald worden bij Garuda Gym, het Hampshire Hotel of Café De Brasserie in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda