Pencak Silat Bintang Lima uit Emmen nam deel aan het NK.

EMMEN - Pencak Silat Bintang Lima uit Emmen nam met negen deelnemers naar het Nederlands. Het NK werd gehouden in Groningen/Hoogkerk. Ook deze keer deden de sporters van Bintang Lima goede zaken. In totaal werden er 7 bekers mee terug naar Emmen genomen. Een druk bezocht toernooi waar vele verenigingen aan deelnamen. Ook was er veel publiek aanwezig om alle deelnemers aan te moedigen. In een fijne, sportieve toernooi werden de wedstrijden gespeeld met de vijf principes van de pencak silat hoog in het vaandel, te weten: broederschap, verdraagzaamheid, saamhorigheid, respect en discipline.
Zo namen 2 sporters een gouden beker naar huis, te weten Demi Hobers in de categorie meisjes tot 1.50 m en Rowan van der Laan in de categorie jongens tot 1.65 m. Drie andere jeugdspelers behaalden de 3e plaats. Die werden meegenomen door Riemer de Lange (jongens tot 1.60 m), Danny Tiethoff (jongens tot 1.65 m) en Eka van Kempen (meisjes tot 1.55 m).

Daarnaast waren er nog 2 zilveren bekers voor beide volwassen deelnemers, te weten:  Sabrina Setz (dames senioren) en Simo Norder (heren senioren). Slechts 2 deelnemers vielen buiten de prijzen. Al met al een super resultaat van de spelers van Bintang Lima uit Emmen. Alle spelers staan onder begeleiding van Guru Nick Smith en mas Dennis Dörfel. Samen leren zij onze spelers de “kunst” van de pencak silat.