THai-Boxing Gala in het Eden Hotel

EMMEN - Op zaterdag 16 oktober zal het Eden Hotel weer de arena zijn voor het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala, georganiseerd door promotor Marc Hobers van Garuda Gym Emmen. In totaal staan er 18 gevechten op het programma, waarvan maar liefst 11 interlands, met vechters uit Thailand, Roemeni?, Georgi?, Duitsland en uiteraard Nederland. De interland Nederland ? Thailand, ??n van de hoogtepunten van de avond, zal plaatsvinden volgens Thaise regels, dus met ellebogen en knietechnieken naar het hoofd. De Thai Paowarit is kampioen van het gerenommeerde Rachadamnern stadion in Bangkok - Thailand. Hij neemt het in de A-klasse op tegen Ilias El Hajioui uit Eindhoven. Paowarit maakte vorig jaar grote indruk in het Eden Hotel, vandaar dat hij nogmaals is uitgenodigd om zijn geraffineerde kunsten te tonen.

In totaal zullen 7 Emmenaren de ring betreden, waarvan 3 dames. Van Garuda Gym vecht Samantha Middeljans haar 35e partij in de B-klasse tegen Sibel Fischer uit Duitsland. Samantha behoort inmiddels tot de top van Nederland in haar gewichtsklasse tot 61 kg. De tweede dame van Garuda Gym is de 12-jarige Kim Hobers. Zij vecht de enige jeugd-partij van de avond tegen Angelissa van Rijscen uit Steenwijk.

Kim werd in mei nog tweede tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor de jeugd en vecht haar 12e partij. De derde dame is Britt Zwikker, die tot nu van haar 7 gevochten wedstrijden nog maar 1x verloor. Zij komt uit tegen Salaysa van den Bos uit Zwolle. Verder van Garuda Gym komen Rob Kottrik en Felipe Barrosda Costa uit in de C-klasse tegen respectievelijk Bauke Venema uit Steenwijk en Sascha Louis uit Duitsland.

Twee andere Emmenaren zijn Robin Scholten en Tolga Meurs van Mejiro Gym Drenthe. Zij komen uit in de C-klasse. Robin vecht Marcel Mullbach uit Duitsland en Tolga heeft een tegenstander uit Hoogeveen. Andere aantrekkelijke gevechten worden verwacht van Cedric Bacuna en Ardalan Sheikholeslamie, die beiden in de A-klasse uitkomen tegen de vechtende tweeling uit Duitsland Ulli en Renee Schick.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 25,- en aan de kassa voor € 30,-. Het gala vindt plaats in het Eden Hotel  te Emmen en begint om 19.00 uur. Voor inlichtingen en reserveringen kan men telefonisch contact opnemen op het nummer: 0591 – 628836 (Garuda Gym). Voorverkoopadressen: Garuda Gym, Café De Brasserie en het Eden Hotel.


Foto van links naar rechts: Rob Kottrik, Samantha Middeljans, Marc Hobers, Kim Hobers, Britt Zwikker en Felipe Barrosda Costa

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda