Wisselend succes leden Mejiro Gym Drenthe in Deventer

DEVENTER ? Afgelopen zondag mochten verschillende vechters van Mejiro Gym Drenthe aantreden in de ring bij Akdeniz-gym in Deventer en behaalden goede resultaten: Bij de jeugd 7 en 8jr (27kg) mocht Dyanne aantreden tegen Ruveyda van team Akdeniz. Dyanne vocht een demo, maar ondanks dat ze jonger was vocht ze erg goed en was ze volgens haar trainer de betere van de twee. Goed gedaan Dyanne!

Jeugd 14jr (60kg)
Daarna mocht Roxanne haar eerste partij vechten tegen de ervaren Gizon Onat. De eerste ronde was voor Rox, het zag er dan ook veelbelovend uit. Helaas vergat Rox daarna door te knokken en dit kan natuurlijk een conditieding zijn geweest; haar tegenstander had wel 8 partijen op haar naam en had dan ook de ervaring om haar energie over de rondes te verspreiden Helaas heeft Roxanne verloren op punten, maar ze mag terug kijken op een ervaring die ze mee kan nemen naar haar volgende partij. Rox volgende keer beter.Je hebt je kranig verweerd tegen een zeer ervaren vechter!
 
Jeugd 15jr (72kg)
Jan Bos heeft zijn partij gewonnen op een TKO. Hij trad aan tegen Sian Delrock van team Bonte Delft. Zijn tegenstander heeft helaas zijn neus gebroken..wij wensen zijn Sian een voorspoedig herstel en hopen dat alles weer goed mag komen. Jan je hebt klasse gevochten kerel!
 
Jeugd 12jr (48kg)
Jill Wollf mocht daarna tegen Nayiba van team Akdeniz. Ze heeft prima geknokt en iedereen dacht dat dit een onbeslist zou worden, maar helaas ging de winst naar de tegenpartij. Jill ook jij hebt je kranig verweerd en dat is tegen iemand in eigen huis niet niks!
 
N-klasse(72kg)
Daarna heeft William zijn partij gevochten tegen Mathijs Uitbyerse van Akkagym. Beide heren gingen vrij gelijkwaardig op maar doordat William zijn lowkicks flink uit bleef delen ging de puntenwinst zijn kant op. Gefeliciteerd William!
 
Bij deze willen wij als Mejiro Gym Drenthe, tevens iedereen een sporitef en gezond 2012 toewensen,
mocht u nog geen goed voornemen hebben voor het nieuwe jaar: kom gerust eens langs bij onze dojo of kijk op www.mejirogymdrenthe.nl wat we voor u kunnen betekenen.
 
Op 21-01-2012 Houd Mejiro Gym Drenthe weer een eigen kickboksgala. Het zal een gala worden zonder teveel opsmuck en voor iedereen toegangkelijk. Ook u bent van harte welkom om onze regionale helden aan te komen moedigen in de Dojo aan de Paganelstraat 4 in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda