SVBC ten onder tegen Weerdinge.

BARGER COMPASCUUM - SVBC diende zondagmiddag het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Weerdinge in te halen. Er dienden nog 66 minuten gespeeld te worden. Dit met een 0-1 tussenstand. Na een minuut stilte vanwege de aanslagen in Parijs nam Weerdinge direct het heft in handen en bleef de gehele wedstrijd de bovenliggende partij.

Het had de gehele wedstrijd de beste mogelijkheden en SVBC moest blij zijn dat het nog slechts een tegentreffer hoefde te incasseren. Zonder te scoren gingen beide al na 21 minuten de kleedkamers opzoeken voor de rust. Na de pauze sloeg Weerdinge direct toe. Een diepe bal op Arjan Sloots werd door hem perfect binnen geschoten. 0-2. Ook na deze treffer bleef Weerdinge op zoek gaan naar meer treffers.

Echter goede mogelijkheden waren aan de Weerdingers niet besteed. Ook SVBC kreeg nog een goede mogelijkheid maar Davey Geerts zijn schot werd op het laatste moment nog geblokt. Zo eindigde deze wedstrijd in een 0-2 nederlaag voor SVBC. Volgende week staat de moeilijke uitwedstrijd tegen Schoonebeek op het programma.