DZOH laat dure punten achter in Groningen

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J kwam DZOH niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen The Knickerbockers. De Groningse studenten kwamen al in de 7e minuut op een 1-0 voorsprong via een mooi doelpunt van Remco de Haas. 1-0.

DZOH had het daarna toch wel lastig tegen de Groninger, maar halverwege stond er nog steeds 1-0 op het scorebord. Een tussenstand waarmee de ploeg van trainer Martin Drent in de tweede helft nog mee verder kon.

De tweede helft was nog maar net enkele minuten onderweg of DZOH wist naast The Knickerbockers te komen. Via een goed genomen vrije bal verdween de bal in de bovenhoek achter de Groningse doelman. 1-1.

Daarna kregen de Emmenaren wat meer grip op de wedstrijd, maar beide ploegen kregen nog wel mogelijkheden om de volle winst te pakken, maar verzuimden op het goed moment de trekker over te halen. Voor DZOH betekende deze 1-1 toch wel een beetje verlies, want mede door de andere uitslagen zakte het van de tweede naar de vijfde plaats. Aanstaande zaterdag komt het iets lager staande Groen Geel op bezoek in de Rietlanden.