Twedo krijgt te weinig tegen Musselkanaal

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Twedo en Musselkanaal in een 2-2 gelijkspel. Twedo begon zwak aan de wedstrijd, want binnen half uur stonden de blauwhemden op een 0-2 achterstand.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Tjeerd Sikkema. 0-1, Het tweede doelpunt werd gemaakt door Jordie Oost. 0-2 en deze snelle achterstand zorgde ervoor dat Twedo wakker werd. In het laatste kwartier van de eerste helft was het Twedo die Musselkanaal met de rug tegen de muur wist te zetten. Mark Rabbers’ inzet werd ternauwernood van de lijn gehaald, maar even later kon de scheidsrechter op een overtreding op dezelfde Mark Rabbers niks anders doe dan de bal op de stip leggen. Sander Boer verzaakte niet en bracht de spanning weer terug in de wedstrijd, 1-2.

Nog géén minuut later was het weer alle hands aan dek voor de verdedigers van Musselkanaal en wist Sander Boer bijna de verdiende gelijkmaker binnen te schuiven. Met deze krappe voorsprong voor de gasten uit Musselkanaal gingen beide ploegen aan de thee. Na rust ging Twedo verder waar het in de eerste helft mee geëindigd was, druk zetten naar voren. En men was ook gelijk succesvol. Jeroen van den Ham schoot de dik verdiende gelijkmaker binnen. 2-2.

Kort hierna kreeg Jeroen zelfs de kans op de 3-2 maar de keeper redde en ook in de rebound van Sander Boer was het de keeper die Musselkanaal voor een achterstand behoedde. Twedo bleef aandringen, maar de laatste kans van de wedstrijd kwam van Musselkanaal, maar dat zou ook een beetje teveel van het goede geweest zijn want op basis van het laatste kwartier van de eerste helft en de gehele tweede helft had Twedo hier moeten winnen. Eindstand 2-2.