Klazienaveen hard onderuit in Gramsbergen

GRAMSBERGEN – Klazienaveen liep afgelopen zaterdag tegen een fikse 6-1 nederlaag op in en tegen Gramsbergen. De in de zaterdag 2e klasse J op een zevende plaats staande Gramsbergen overtroefde de Klazienaveens direct in het begin met een doelpunt van Roy Seinen op een 1-0 achterstand.

Een kwartier later werden de mannen van trainer Erwin van Oosten op een 2-0 achterstand gezet door Jorian Wubs. Klazienaveen had geen antwoord op het spel van de thuisclub en halverwege de wedstrijd was de wedstrijd eigenlijk al gelopen door de 3-0 van David Houtman in de 30e minuut.

Trainer Erwin van Oosten zal ongetwijfeld harde woorden hebben gesproken tegen zijn manschappen, want de ploeg probeerde het in de tweede helft nog wel, maar toen Jorian Wubs net binnen het uur de 4-0 scoorde was de wedstrijd gelopen. Uiteindelijk zorgden David Houtman en Sander ter Wijlen voor een 6-1 eindstand, want Nick van der Scheer redde tien minuten voor het einde nog de eer voor de oranjehemden met een treffer.