DVC’59 te sterk in derby tegen SVBC

BARGER COMPASCUUM - DVC’59 – SVBC altijd een beladen derby in de zondag vierde klasse D die deze keer met 4-0 werd beslist in het voordeel van DVC’59 uit Nieuw Dordrecht.

Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 0-4. Voor SVBC een flinke domper dat Gert Mink in de 20e minuut de score opende voor DVC’59. 0-1. De tweede domper voor de Barger Compascumers kwam tien minuten later toen Ruben Harms na een tweede gele kaart vroegtijdig de gang naar de kleedkamer kon maken.

In overtal ging DV’59 daarna op jacht naar de tweede goal, mar bij rust stond het nog steeds 0-1.

Na de hervatting hetzelfde beeld met een aanvallend DVC’59 en dat leverde in de 50e minuut binnen twee minuten succes op. Gert Mink bewees zijn klasse door de 0-2 en 0-3 binnen te tikken. Het verzet van SVBC was daarmee gebroken en uiteindelijk was het Damian Vos die DVc’59 een 0-4 overwinning op buurman SVBC bezorgde.